Behandelingen

Behandelingen

Nagelverlenging € 57,50
Groeien je nagels niet goed of scheuren ze snel? Of ben je een nagelbijter en wil je nu eindelijk die mooie, lange nagels op gelijke lengte? Dan is een nagelverlenging misschien iets voor jou.

Je nagels worden middels tips of met een sjabloon verlengd. Samen bekijken we wat voor jou de beste behandeling is. Nadat de nagels in model zijn gevijld gaat er een slijtvaste colorgel overheen. Je hebt hierbij  keuze uit het aanwezige assortiment kleuren. Heb je liever naturel nagels of een French manicure, dan kan dat uiteraard ook.

 

Nabehandeling  € 40,10
Acrylnagels vragen om onderhoud. Ik adviseer om ze na 3 a 4 weken weer netjes op te laten vullen. Bij een opvulbehandeling wordt er ongeveer 80% van het oude product weggehaald, waardoor er altijd een frisse nieuwe nagel verschijnt. Ook bij een navulbehandeling kun je kiezen uit de French manicure of een mooi kleurtje.           

Na 4 weken en 1 dag zal er een nieuwe set worden berekend.

Coating Gel Overlay  € 31,30
Heb je natuurlijke lange nagels maar missen ze stevigheid, dan kun je kiezen voor de overlay. Bij deze behandeling worden je nagels in model gevijld. Vervolgens krijgen de nagels een dunne laag flexi bouwgel, ter versteviging van de natuurlijke nagel. Hier komt een kleur naar keuze overheen, en als laatste wordt deze afgewerkt met een christal seal voor een mooie afwerking

Houdbaarheid is afhankelijk van de stevigheid van je eigen nagels.

Manicure  20 min € 23,50 (Klassiek) / 30 min € 27,00 (Spa)
Geniet van een classic manicure terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie, thee of iets fris worden je nagelriemen behandeld en je nagels gevijld. Als eerste worden je handen gewassen met een gentle handsoap. Daarna volgt de refining hand scrub. Velletjes rondom de nagelriemen worden weggeknipt. Vervolgens worden je handen verwend met een replenishing handmask, een deep defense handserum en worden de handen gemasseerd met een verzorgende handcrème. Je nagels worden netjes gepolijst en tot slot krijg je een verzorgende nagelriemolie.                                                             

Voor een meerprijs van € 10,00  kun je je nagels in kleur laten lakken met de longwear kleuren die ik in mijn assortiment heb.

Cosmetische Pedicure ± 40 min € 31,50 (Classic)  ± 60 min € 36,50 (Luxe)

Ook hier onder een genot van een kop koffie, thee of wat fris worden je voeten verwend.   Ga zitten, ontspan en geniet van de heerlijke behandeling. Deze behandeling bestaat uit: Reinigend voetbad, nagelriembehandeling, nagels knippen en vijlen, eelt verwijderen en krijg je als laatst een heerlijke massage. Als de nagels gelakt worden met gellak zijn de voeten voor 6 weken slipper proof.

Voor een meerprijs van € 20,00  kunt je je nagels met Gellak laten lakken of met longwear voor € 10,00 laten lakken in de kleuren die ik in mijn assortiment heb.

 

Gellak Op Tenen € 21,50*
French pedicure is ook mogelijk voor een meerprijs van € 2,00  * Uitsluiten mogelijk op een cosmetisch gepedicuurde voet

 

 

Overige prijzen
Extra glitters of chrome € 2,00
Reparatie los € 4,50
Reparatie tijdens behandeling* € 3,20
Kunstnagels verwijderen inclusief minimanicure € 25,00

* voor reparaties binnen 1 week na behandeling breng ik geen kosten in rekening